2018 Yıl Planı Rehberi

2018 kutlu olsun, hepimiz için en yüksek hayrımıza olan ne varsa onu yaşayalım, her ne olursa olsun merkezimizde kalalım, dengemizi koruyalım. 2012 yılından beri Facebook sayfam, 2013 yılından beri web sitem ile sizlere yoldaş, rehber, şifacı, şahit olmanın mutluluğunu yaşıyorum, onur duyuyorum. Hepinize çok teşekkür ederim!

Şükran duygumun bir ifadesi olarak, aslında uzun zamandır hazırlamak istediğim bir hediye hazırladım sizler için: Mystaerion 2018 Yıl Planı Rehberi! Ocak ayının ilk iki haftası yılın genelini planlamak ve yılın enerjisine uyumlanıp hazırlıklara son şeklini vermek için çok uygun, bu çok özel rehber de bize bu süreçte 2018 yılımızın rotasını çizmemiz için gerekli desteği sağlayacak şekilde hazırlandı. 🙂

Yıl Planı Rehberinizin çıktısını da alabilirsiniz, bilgisayarınızda bir word belgesine cevaplarınızı yazarak da çalışabilirsiniz. Kendinizle baş başa geçirebileceğiniz bir öğleden sonra veya akşam ayırmaya özen gösterin. Kalemlerinizi, çıkartmalarınızı, etiketlerinizi hazırlayın. Çayınızı, kahvenizi ya da en sevdiğiniz içeceği alın. Rahatlatıcı bir müzik açın, tüm beklentilerinizi bırakın ve yıl planı rehberiniz üzerinde çalışmaya başlayın.

Mystaerion 2018 Yıl Planı Rehberini indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Rehberinizle nasıl çalışacağınıza dair sorularınız olursa bana her zaman ulaşabileceğinizi biliyorsunuz. Bununla ilgili bir video da hazırlayacağım. Beyin fırtınası yapmak isteyenleri Mystaerion Facebook grubuna bekliyorum.

Hepinize tekrar teşekkür etmek istiyorum. Nice yoldaşlıklara, nice güzelliklere!

Sonsuz sevgi ve saygı ile,

*Çok sevdiğim bu ilk görsel, Christos Karapanos’un “Moondance” isimli eseridir. Görseli tam boy olarak görmek ve diğer harika çalışmalarına bakmak için tıklayın.

* Bu güzel maytap görselini Pinterest’te buldum.

Comments

  1. Harika olmuş, emeğinize sağlık. Severek ve ilgiyle takip ediyorum.

Trackbacks

  1. […] planlama çalışmalarını katmamız çok faydalı olacaktır, bunun için hazırlamış olduğum 2018 Yıl Planı Rehberi üzerinde çalışmak ya da çalışmaya devam etmek için tam zamanı. Rehberi henüz indirmemiş […]

Yorum bırakın